top of page
  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok
  • Instagram

Cursussen

Wheelie Cursus

Wil je leren hoe je een perfecte wheelie maakt? Schrijf je dan in voor onze wheelie cursus! Onze ervaren instructeurs zullen je de technieken en vaardigheden leren om veilig en zelfverzekerd op één wiel te rijden.

Stunt Cursus

Altijd al een stuntman/vrouw willen zijn? Schrijf je in voor onze stuntcursus en leer veilig stunts uitvoeren onder professionele begeleiding. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de perfecte cursus voor jou!

Soon!

Bochten Training

Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je jouw bochtenwerk verbeteren? Schrijf je dan in voor onze bochtentraining op het circuit! Leer van ervaren instructeurs hoe je sneller en veiliger door de bochten kunt rijden en haal het maximale uit je motor.

Indeling Cursussen

Vooraf

Voordat je aan de praktijk begint, krijg je eerst een stukje theorie. De instructeur legt uit hoe de oefeningen werken en wat de basis principes zijn die jou op je motor houden.

Cursus

Tijdens de cursus word je op een veilige manier begeleid. Je gaat oefenen en komt steeds een stapje dichter bij een strakke bocht, wheelie of goeie stunt. 

Achteraf

Na de cursus krijg je na tips om mee verder te oefenen ook een foto met jou in actie! Een mooie herinnering en een pronkstuk voor op je insta ;).

bottom of page