top of page
 • Facebook
 • Youtube
 • TikTok
 • Instagram

za 13 mei

|

De locatie krijg je per mail na aanmelding

Ride Out - 13 mei - Texel

Dit is een besloten ride out. Meld je aan om gezellig met ons een dagje naar Texel te gaan en ontvang 10% korting op onze hoodie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ride Out - 13 mei - Texel
Ride Out - 13 mei - Texel

Tijd en locatie

13 mei 2023, 10:30 – 19:30

De locatie krijg je per mail na aanmelding

Gasten

Over het evenement

Heb jij altijd al een keer met QST op Texel willen rijden dit is je kans. We gaan als piraten over zee om het mooie eiland Texel te bezoeken. Het wordt een lange dag met mooie wegen.  We verwachten tussen 19:30 en 20:00 te eindigen in Diemen. 

Bang voor slecht weer? Geen zorgen. Bij minder dan 10 graden en/of gehele dag regen wordt het evenement geannuleerd en worden de tickets terugbetaald. Uiterlijk 12 mei krijg je bericht bij annulering.

 

Ticket instructies

We hebben twee soorten tickets:

1. Inclusief lunch, drankje en ferry overtocht

2. Alléén ferry overtocht 

Kies je voor een ticket inclusief lunch, een drankje en ferry overtocht, dan wordt vantevoren allemaal betaald en geregeld door de Quickshift Tribe Crew. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken is tanken. Klik op ‘meer prijs opties tonen’ om jouw menu te kiezen. Je hebt keuze uit:

 • Spareribs met knoflooksaus, patat en salade + 1 frisdrank of Heineken 0.0 
 • Kabeljauw met patat en salade + 1 frisdrank of Heineken 0.0 
 • Lendebiefstuk met brood of patat en salade + 1 frisdrank of Heineken 0.0 
 • Vegetarische Quiche + 1 frisdrank of Heineken 0.0 

Bij het kopen van de ticket maak je dus ook gelijk een keuze voor een gerecht. Koop je ticket vóór woensdag 10 mei! Iemand zonder aanmelding/ticket meenemen is niet mogelijk.

Bijrijders

Neem je een bijrijder mee? Stuur dan een mail naar info@quickshifttribe.nl of neem contact op met één van de organisatoren in de groepsapp. Je krijgt dan een kortingscode (i.v.m. ferry ticket). 

Aangemeld, wat nu?

Na aanmelding ontvang je een mail met meer informatie, zoals de opstaplocatie. Daarnaast ontvang je een kortingscode voor 10% korting op de Quickshift Tribe hoodie. 

*Bij slecht weer wordt het evenement geannuleerd en worden de tickets terugbetaald. Uiterlijk 12 mei krijg je bericht bij annulering.

 

Tickets

 • Ride out - Ferry ticket

  LET OP! Deze ticket is alleen voor de ferry en exclusief lunch. Hierdoor moet je zelf nog lunch/drinken meenemen of bij het restaurant betalen.

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page