top of page
  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok
  • Instagram

Voorjaarsbeurt QST leden

Bijgewerkt op: 6 jun. 2023

Goed nieuws voor alle motorliefhebbers die lid zijn van QST! Het is weer die tijd van het jaar - de zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je motor klaar te maken voor het seizoen. Om ervoor te zorgen dat je motor in topconditie is en je met een gerust hart kunt genieten van je ritten, bieden we bijzondere voordelen aan voor QST-leden.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze exclusieve voorjaarsbeurt nu beschikbaar is voor slechts 170 euro voor QST-leden. Normaal gesproken kost deze uitgebreide service 250 euro, maar we willen graag iets extra's doen voor onze gewaardeerde QST-leden.

Wat houdt de voorjaarsbeurt in? Onze ervaren en deskundige monteurs zullen je motor grondig inspecteren en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat verkeert. Dit omvat het controleren en indien nodig vervangen van de motorolie en filters, het controleren van de bandenspanning en slijtage, het nakijken van remmen en verlichting, het controleren en smeren van kabels en ketting, en nog veel meer. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat elk aspect van je motor nauwkeurig wordt gecontroleerd en afgesteld, zodat je veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Als QST-lid profiteer je niet alleen van de speciale prijs voor de voorjaarsbeurt, maar ook van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden, met aandacht voor detail en expertise die je van ons gewend bent. Aarzel niet en maak nu een afspraak om gebruik te maken van deze exclusieve aanbieding voor QST-leden. We adviseren je om dit tijdig te doen, omdat de vraag naar de voorjaarsbeurt hoog is. Zorg ervoor dat je motor klaar is om van het nieuwe seizoen te genieten met een grondige check-up door onze professionals. Mis deze kans niet om je motor optimaal te laten presteren en geld te besparen! Neem vandaag nog contact met ons op en plan je voorjaarsbeurt tegen de speciale prijs van 170 euro exclusief voor QST-leden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je motor in topconditie te brengen voor een geweldig rij-seizoen!11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page