top of page
  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok
  • Instagram

Over QST

Over Quickshift Tribe

De QST community is een plaats waar mensen met een passie voor motoren bij elkaar komen. Zowel ervaren als beginnende motorrijders zijn welkom.

 

Je kunt hier leren van andere enthousiastelingen, je ervaringen delen en ontwikkelingen op het gebied van motoren volgen.

 

Onze community richt zich op alle soorten motoren. Van sportieve racefietsers tot krachtige cruisers en alles daar tussenin.
 

We bieden allerlei activiteiten aan. Denk aan ride outs, tours naar het buitenland, circuit dagen, bbq's, feestjes en andere sociale evenementen speciaal voor onze leden.

 

Naast de activiteiten bieden we ook cursussen aan. Zoals bochtentraining en stunt lessen. Er is altijd iets waar je naar uit kunt kijken en waar je deel aan kunt nemen. Het hele jaar door.

Bij ons staan veiligheid en verantwoord rijden voorop. We zullen je altijd aanmoedigen om je motorrijvaardigheden te verbeteren en te blijven oefenen.

 

Onze ervaren rijders begeleiden en helpen je graag. Zo kan jij zelfverzekerd de weg op, ook met een grote groep.
 

Als lid van onze motor community krijg je toegang tot een breed aanbod aan hulpmiddelen. Waaronder verschillende cursussen en een forum waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden.

 

Als lid maak jij deel uit van een groeiende groep mensen die net zo gepassioneerd zijn over motoren als jij. 
 

Word vandaag nog lid van onze motor community en krijg toegang tot alle exclusieve deals en evenementen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te rijden!

Fast Lane

Onze Visie

Onze waarden zijn de basis van onze community. Op deze manier zorgen wij voor een veilige en prettige sfeer. Zowel tijdens het motorrijden, de evenementen en online interactie met elkaar.

Respect

Integriteit

Community

Eerlijkheid

Veiligheid

Passie

Het Team

Shafiq

De verbinder die met hart en ziel QST heeft opgericht.

Arif

Onze Social Media guru en ook broertje van Shafiq.

Tommy

De man die alles voor elkaar krijgt. Een echte spin in het web!

Odessa

Zorgt voor de community in de breedste zin. Oh ja, ze is ook een top fotograaf.

Maxim

Een rasechte hustler met passie voor zijn creatieve ondernemingen - wij putten uit zijn creatieve flow als het gaat om de merchandise voor QST.

Adam

Achter de schermen moet alles soepel verlopen - daar is Adam voor.

Rafiq

Baas der bazen op het gebied van motorkennis. Niet zo gek dus dat hij hoofdmonteur bij QST is.

Darryl

Prestatie gedreven met een oog voor detail - meer PK's of meer gains, Darryl helpt je verder.

bottom of page